Trapper

Hos Mester Madsen er vi eksperter i individuelle trappeløsninger.

Trappen er ikke længere kun et funktionelt middel mellem etagerne – i dag er trappen et integreret element i din bolig, hvor designet fremhæver din boligs stil. Der er utrolig mange muligheder for, at du kan være med til at skabe din helt personlige trappeløsning, og med kyndig hjælpe fra de dygtige snedkere hos Mester Madsen kan du få specialfremstillet din trappe.
Hos Mester Madsen sætter vi en ære i at give dig den rigtige rådgivning, når du skal vælge din trappeløsning. Vi sørger for, at din trappe bliver et unikt element i din indretning og laver udelukkende skræddersyede trapper efter mål. Du kan derfor hos os vælge mellem en lang række træsorter, overfladebehandlinger og tilbehør.

Vi tager hånd om HELE processen, så du får det rigtige resultat. Opmåling, fremstilling og montering udføres af egene håndværkere på eget værksted.

Inddækning af trapper / brandtrapper

Har du en eksisterende åben trappe som du ønsker inddækket på bagsiden, så kan vi også hjælpe med et flot løsning på dette.

Ligeledes kan vi inddække din trappe med brandhæmmende gips plader, så du opnår en brandsikker trappe der opfylder gældende myndighedskrav, og hvor den samtidig stadig fremstår smuk og elegant.

VI ER STOLTE AF VORES HÅNDVÆRK