Isolering

Papiruld

Loftisolering med papiruld – også kaldet papirisolering og papiruld – har vundet kraftigt frem de seneste år, men metoden er langt fra ny.
Papiruld har været anvendt til loftisolering i Amerika siden midten af 1950’erne. Metoden kom for alvor til Danmark og det øvrige Skandinavien i 70’erne. Siden er metoden blevet anerkendt og meget anvendt, særligt indenfor de sidste 10 år er der sket rigtigt meget. Papiruld isolering er specielt godt egnet til loftisolering og isolering af etageadskillelser. Det har evnen til at håndtere en smule fugt og damp hvilket passer rigtigt godt til vores klima. Papirisolering, eller papiruld, laves primært på genbrugspapir. Oftest genanvendes gamle aviser, men det kan også være gamle pengesedler eller andet trykt materiale. Ved at bruge “spildet” fra deres produktion, ligger vi os i slipvinden på disse aktørers store krav til sikkerhed, miljø og bæredygtighed. Vi får ganske simpelt et topprodukt med stor fokus på miljø og genanvendelighed pr. automatik fordi de har ekstrem stor fokus på den bagudrettede værdikæde. Papiruld er tilsat stoffer der sikrer at papirisoleringen ikke kan brænde eller rådne. 

Papiruld bliver blæst ind med en lang slange fra vores helt nye Isolerings maskine. Arbejdet kan som regel klares på kort tid med efterfølgende god besparelse på din varmeregning.

Vi udfører efterisolering af vægge, lofter, skunkrum m.m.