For at sikre den fremtidige udvikling af virksomheden indtræder bygningskonstruktør Martin Olsen som partner i Mester Madsen A/S pr. 1.1.2019.

Mester Madsen A/S beskæftiger mange dygtige og erfarne medarbejdere, og virksomheden er førende indenfor restaurering og vedligehold af fredede-, bevaringsværdige- og kulturelle ejendomme, samt en stærk spiller i forbindelse med traditionelle tømrer- og snedkeropgaver i alle størrelser både lokalt og over hele Sjælland inkl. København.  Uanset om det drejer sig om nybygning, renovering, vedligehold, forsikringsskader eller energibesparende foranstaltninger, så har virksomheden både erfaringen og kompetencerne.

Martin Olsen er uddannet  hos Mester Madsen A/S og har efter endt uddannelse som tømrer, læst til bygningskonstruktør og efterfølgende arbejdet i større entreprenørfirmaer i København.

Med disse kompetencer vil Martin Olsen udover deltagelse i den daglige ledelse kunne styrke virksomheden på mange andre områder, herunder totalentrepriser, tilbudsgivning og Beregninger ved større projekter og licitationer.

Del gerne