Hos Mester Madsen har vi stor erfaring med restaurering, istandsættelse og vedligeholdelse af bindingsværk.
Det er en god investering at vedligeholde ældre bindingsværkshuse løbende, og i den forbindelse, er det er vigtigt, at få hjælp fra en håndværker, som har god erfaring med bindingsværkshuse. På den måde får man både et godt overblik over den generelle tilstand af bindingsværket, samt et overblik over, hvad der bør repareres, og hvordan skaden er opstået.
De typiske rådskader på bindingsværk skyldes fugt, og fugtskader kan på sigt udvikle svampe- og insektangreb på bindingsværket.
En fugtskade på bindingsværket kommer typisk fra utætte tagrender eller nedløb, sætninger i soklen, forkert konstruktion og/eller manglende vedligeholdelse.
Det er vigtigt, at man løbende vedligeholder sit bindingsværk, men skulle man alligevel være så uheldig, at man får en skade, er der flere forskellige måder at reparere bindingsværket på som f.eks.: Partiel udskiftning / udlusning og påskarring – disse udskiftninger/reparationer foregår på stedet, og derfor ofte billigere. En ældre bindingsværkskonstruktion kan dog være så nedbrudt og skadet, at den må udskiftes totalt.
Det er vigtigt, at man finder den rigtige løsning, når man skal vedligeholde og reparere bindingsværk.
Hos Mester Madsen har vi udover vores dygtige håndværkere, også vores eget snedkeri, som er med til at gøre vore priser konkurrencedygtige, idet det er en stor fordel, at vi selv kan udføre mange af de specialopgaver, der kan være behov for i forbindelse med reparation af bindingsværk, som f.eks. udskiftning af bundrem, stolpeenheder eller skiftning af hele facader/gavle.
Du er altid velkommen til at kontakte bygningskonstruktør Martin Olsen på Mobil nr. 4144 1992
Læs mere og se flere billeder HER