Radiatorskjulere

Vi fremstiller radiatorskjulere til ethvert behov og efter dine individuelle mål og ønsker.

Med en radiatorskjuler har du mulighed for at gemme enhver radiator af vejen. I stedet skaber du en atmosfære i rummet, der er flot og elegant, og som tilmed kan være med til at fuldende indretningen af rummet. Af netop den grund fremstiller vi radiatorskjulere til ethvert behov efter dine individuelle mål og ønsker, så du får netop den radiatorskjuler, der fuldender din boligindretning – og det gælder altså uanset hvilket rum, du mangler en radiatorskjuler til. Med en radiatorskjuler, vil du give dit hjem et både eksklusivt og lækkert løft.

Radiatorskjuleren er ikke alene en elegant dekoration til dit hjem, men har også en sikkerhedsfunktion, idet den sørger for ingen børn eller voksne brænder sig på en varm radiator.

Radiatorskjuler varmetab

Hvis radiatorskjuleren er lavet korrekt, så behøves den ikke at bedyre din varmeregning. Ved ældre radiatorskjulere bliver der ikke taget højde for at der skal være plads til, at luften kan cirkulere rundt omkring radiatoren. Nå luften opvarmes af en radiator, er det vigtigt at kold luft kan passere i bunden af radiatorskjuleren og den varme luft kan komme ud i toppen af radiatorskjuleren. Det vil samtidig være en stor fordel, hvis du har en ekstern føler på din radiator. Hvis ikke, så kan den meget nemt monteres. Føleren placeres derved udenfor radiatorskjuleren, så det er rumtemperaturen der måles frem for temperaturen inde i radiatorskjuleren. Vi monterer gerne dine nye radiatorskjulere, så du automatisk får den afstand der er krævet, så din radiator kan få optimale forhold, selvom den er gemt væk af en radiatorskjuler. Spørg hvis du er i tvivl om din nuværende termostat kan bruges eller bør udskiftes.