Plankeborde

Vi laver håndlavet og specialdesignet plankeborde i mange forskellige modeller og træsorter, og vi hjælper også gerne til en god løsning til
bordben, uanset om det skal være træ eller andre materialer.

Vi har vores eget snedkerværksted med dygtige passionerede snedkere, som er klar til at hjælpe med Individuelle løsninger på plankeborde – altid tilpasset jeres ønsker og behov.

For at skabe et sådant produkt kræver det, at mange faktorer skal være i orden. Det er ikke altid nok at have det helt rigtige træ med smukke årer til rådighed. Træet skal skæres på den helt rigtige måde og efterfølgende opbevares under kontrollerede forhold for at hindre skævhed og sprækker i træet.

Derfor er vores værksted altid opvar­met til den temperatur, der sikrer at plankerne får tid til at tørre på den rigtige måde. Derefter skal vores dygtige og erfarne fagfolk udvælge netop de planker, der passer til dit møbel. Har du selv ønsker med hensyn til plankernes udseende, bordets størrelse og efterbehandling, tager vi selvfølgelig hensyn til disse ønsker og udvælger – i samråd med dig – de plan­ker, der passer til den konkrete opgave.

Detaljerne skal være på plads for at skabe et godt resultat. Netop detaljerne går vi meget op i hos Mester Madsen. Vi ved, at det ofte er de små og nemt oversete ting, der gør forskellen på et middelmådigt og et fremragende resultat.