Forsatsrammer

Vi fremstiller alle former for forsatsrammer efter ønske.
Det være sig traditionelle og buede forsatsrammer, eller optoglas løsningen.

Forsatsvinduer blev oprindeligt brugt til at varmeisolerer de eksisterende vinduer. I dag har man dog også muligheden for at benytte særligt lydisolerende glas, som også virker støjdæmpende. Forsatsvinduer kan altså både hjælpe med at dæmpe støj samt give et bedre indeklima, hvilket nedsætter varmeregningen.

Forsatsvinduer sættes op typisk op i fredede og bevaringsværdige bygninger, men er også blevet mere og mere udbredt i ældre etageejendomme. Det skyldes bl.a. den varme- og lydisolerende effekt.

Optoglas

Optoglas® er en varemærkeregistreret forsatsløsning som på nænsom og nem vis anvendes ved energioptimering og lydreduktion af eksisterende vinduer. Optoglas er et hærdet stykke glas, der monteres på indersiden af den eksisterende vinduesramme som en koblet løsning, hvilket medfører at man nemt kan åbne et vindue uden at tage hensyn til genstande i vindueskarmen, og uden hindring af lysindfaldet. Optoglas kan monteres på både sidehængslet og tophængslet ramme, på såvel indadgående som udadgående ramme samt på fast monteret ramme.

Optoglas blev udtænkt som en usynlig, æstetisk løsning til energioptimering af gamle eller ny-producerede enkelt-lags vinduer i primært ældre eller fredede bygninger. Optoglas kan dog også monteres på nyere 2-lags termovinduer med henblik på både energioptimering og lydreduktion.

Vi tilbyder både at tegne, fremstille, levere og montere dine nye forsatsvinduer.