Fodpaneler og lister

Hos Mester Madsen fremstiller vi stribevis af forskellige lister, fodpaneler og indfatninger som vil pynte i dit hjem. 

Vores fodlister er med til at sikre den flotteste afslutning mellem gulv og væg og give din bolig karakter samt et helt unikt look. Du kan skabe en pæn og lige overgang med kvalitets fodlister og samtidig skjule et eventuelt mellemrum, små ujævnheder og fejl. Og ikke nok med at fodlister er æstetisk smukke, så har de også en praktisk funktion, hvor de beskytter det nederste af væggen mod eventuelle stød og slag.

Forskøn din bolig med fodpaneler og lister

Det er ofte detaljerne, der skaber helheden. Glem derfor ikke fodlisterne, som skaber den perfekte overgang mellem gulv og væg og tilføjer et smukt udtryk til din bolig. På vores værksted fremstiller vi netop de fodlister, du ønsker dig. Vi fremstiller både enkle samt mere unikke og specielle af slagsen. 

Fodlister kan fra tid til anden blive udsat for slag og slid fra børneleg, støvsugeren m.v. Derfor er det naturligvis vigtigt, at listerne er af rigtig god kvalitet. Hos Mester Madsen får du altid kvalitetslister til konkurrencedygtige priser, fremstillet af de fineste råvarer af erfarne medarbejdere på vores eget værksted. Det sikrer dig den allerbedste kvalitet. Når du køber dine lister hos os, er du garanteret et godt produkt, der kan holde mange år fremadrettet.

Vi leverer indenfor få dage efter bestilling.
Kontakt os og vi tager en snak.