Bordplader

Vi fremstiller bordplader af alle træsorter og med gennemgående brede stave, lige som du ønsker det.
Fingersamlinger og andre lækre detaljer udføres efter bestilling.
Du vil opleve at vores priser er yderst konkurrencedygtige, og så får du en bordplade der er special lavet til dit hjem.

Generel info om træbordplader

En bordplade i massivt træ er et sikkert valg, der er populært som aldrig før – klassisk, smukt og charmerende – og så er det faktisk slet ikke så svært at holde som rygtet siger.

En træbordplade er en klassiker, det giver køkkenet sjæl og varme – det levende materiale rummer sin helt egen historie og med tiden vil den udvikle sin egen patina, der fortæller om dem, der bruger køkkenet.

Man finder massive træbordplader i stort set alle typer af køkkener, det klassiske, det moderne, det store og det lille køkken. Træet indgyder en autentisk organisk stemning, hvad enten din stil er Nordisk, Italiensk eller din helt egen, så skaber en træbordplade en fornemmelse af ægthed og soliditet.

Visse træsorter er fra gammel tid, kendt for at virke bakteriehæmmende med sit naturlige indhold af syre – som sikrer at selv med lidt ridser og skrammer, skabt hen over tid – vil en massivtræs bordplade stadig være hygiejnisk – og langt nemmere at have med at gøre end mange frygter. Den kan nemt slibes ned og repareres, hvis der skulle opstå skader.

Får bordpladen med jævne mellemrum en hurtig oliebehandling, vil den forblive smuk og levende, og vil patinere flot som årene går. Der er mange træsorter at vælge imellem, alle med deres unikke fordele – valget er dit, men du fortryder ikke, at du vælger en bordplade af massivt træ. 

Materiale beskrivelse

Træ er klassisk, og modsat mange andre materialer er en massiv træbordplade aldrig gået af mode. Samtidig er træ et natur materiale, som gør, at ikke 2 bordplader er ens, din bordplade er unik, og vil vedblive at være det. Men kan du ikke acceptere naturens luner, er det ikke massivtræ, der skal vælges som bordplade materiale i det nye drømmekøkken.

For selv om det ikke kræver daglig vedligeholdelse, skal man alligevel være opmærksom på at træet skal plejes med en god kvalitets olie, for at undgå mange ærgrelser. Men med den rette behandling kan bordpladerne holde mange år og bliver kun smukkere med årene.