Renovering af fredede og bevaringsværdige bygninger samt kulturejendomme

Hos Mester Madsen A/S, er vi specialister indenfor renovering og vedligeholdelse af fredede og bevaringsværdige bygninger samt kulturejendomme. Gennem tiden har vi løst mange spændende og udfordrende restaureringsopgaver i tæt samarbejde med arkitekter, Bygningskonstruktører og andre aktører. Hos Mester Madsen er samspillet mellem ny teknologi og gammelt håndværk i højsæde, så I forbindelse med renovering af fredede og bevaringsværdige bygninger samt kulturejendomme, er vi et godt valg som samarbejdspartner fordi:

Vi har stor erfaring indenfor området, og vi ved, at grundighed i forarbejdet, samt respekt for de gamle bygninger er nødvendigt for at nå det rigtige resultat.

Vi har et stort snedkeri, som giver os rigtig mange fordele og muligheder, bl.a. renovering af gamle døre og vinduer efter Raadvad-metoden, reparation og udførelse af kopier af gamle fodpaneler, dørkarme m.v. Vores snedkeri er også med til at gøre vore priser konkurrencedygtige, da det er en stor fordel, at vi selv kan udføre så mange specialopgaver.

Vi har meget kompetente medarbejdere, som er vant til at arbejde med bevaringsværdige bygninger, herunder dygtige snedkere, tømrere, en bygningskonstruktør og en certificeret håndværkstaksator. Desuden har virksomheden gennem de sidste 20 år dagligt beskæftiget sig med kulturejendomme m. v.

Vi kan tilbyde: Byggeledelse, tværfagligt samarbejde på højt niveau, god vejledning, myndighedsbehandling, håndtering af prækvalifikationer – med andre ord – vi håndtere alt indenfor total-, hoved- og fag entrepriser. For yderligere information, er I meget velkomne til at kontakte Bygningskonstruktør Martin Olsen direkte på mobil nr. 4144 1992

Renovering af Magleby kirke og Præstø kirke

Kirkebænke til Snesere kirke samt renovering af Blåbæk Mølle

Snedkerværkstedet hos Mester Madsen A/S

Restaurering af bindingsværk