Ny snedker hos Mester Madsen A/S

Hos Mester Madsen gør vi en stor dyd ud af, at tilbyde en bred vifte af viden og kompetencer til vores kunder, og af samme årsag er vi meget glade for at Niels Valentin Hansen er kommet med ombord som snedker. Vi får hele tiden nye og spændende opgaver i vort snedkeri, og med Niels’ erfaringer og kompetencer skal han være med til at styrke vores snedkeri, som i forvejen består af meget dygtige og dedikerede medarbejdere.

Niels kommer fra H.C. Jensen i Næstved, hvor han beskæftigede sig med mange af de samme interesse områder, som vi har på vores snedkerværksted. Derudover har han en stor forståelse for det høje serviceniveau, som der måtte være behov for hos den enkelte kunde eller tømrerfirma i nærområdet.

Hos Mester Madsen A/S beskæftiger vi os med mange dygtige og erfarne medarbejdere, og virksomheden er førende indenfor restaurering og vedligeholdelse af fredede- og bevaringsværdige ejendomme bl. a. på grund af vores helt unikke snedkeri. Vi er også en stærk spiller i forbindelse med traditionelle tømrer- og snedkeropgaver i alle størrelser både lokalt og over hele Sjælland inkl. København.
Uanset om det drejer sig om nybygning, renovering, vedligehold, specielle snedkeropgaver, forsikringsskader eller energibesparende foranstaltninger, så har vi både erfaringen og kompetencerne.

Vi ser frem til at byde endnu flere medarbejdere og kunder velkommen i fremtiden.

Du er altid velkommen til at kigge forbi eller kontakte os på 55991155.

Del gerne